Всеки родител иска рожденият ден на детето му да се превърне в незабравим спомен за всички, особено за неговия малчуган.

Модата е навсякъде, включително и при организацията на детските рождени дни. В този факт няма нищо лошо, освен че рождените дни започват много да си приличат и трудно да се запомнят. A всеки родител иска рожденият ден да се превърне в незабравим спомен за всички, особено за неговия малчуган.

Обикновено детските рождени дни са празник, който се провежда у дома, но все по-често това се случва в детски парти център, мол или заведение. Най-често включва вкусни хапки и торта, игри и състезания, танци и песни. Рожденият ден може да е подчинен на определена тема, например любимият герой на детето, но това изисква голяма организация от страна на мама и татко.

Ако наистина тази година родителите искат да организират по-различен рожден ден на детето, чудесна идея е този най-важен личен празник в годината да се пренесе в “Тракиец” – комплекс за релакс и езда.

 

Какви изненади очакват малките палавници в комплекс “Тракиец”? Освен обичайните неща като торта и игри, децата ще може да изпитат нещо, което няма как да намерят в големия град – да се запознаят с прекрасния свят на конете, да направят разходка с кон (пони за по-малките или боязливите) или да вземат първия си урок по езда.

момиченце язди конКомплекс “Тракиец” представлява една от най-модерните конни бази в България, която предоставя уникалната възможност за близък контакт и общуване с конете. Досегът с тези умни и благородни животни е толкова интензивно и красиво преживяване, че остава завинаги диря в ума и сърцето не само на малките деца, но и на възрастните. 

А когато подобно преживяване е включено в един детски рожден ден, превръща самия празник в много специално събитие за самия рожденик и неговите гости!

4-звездният комплекс “Тракиец” е уютно разположен до село Житница, изцяло сред природата и по протежението на живописната река Тикла, осигурявайки слънце в изобилие, чист въздух и огромни зелени площи за разходки и игри.

Децата може да тичат на воля, без да се страхуват, че насреща им може да изскочи превозно средство.  Родителите също са спокойни за безопасността на децата си, знаейки че на това зелено място липсват опасностите, които дебнат зад всеки ъгъл в големия град. 

Възможността да се избяга от затворените пространства и бетонния пейзаж в града винаги има положителен ефект върху физическото и емоционално здраве на децата, а когато това е съчетано с парти за рождения ден, се превръща в нещо, което децата не искат да свърши. 

Децата обожават водата, защото за тях тя е неизчерпаем източник на забава, игри и добро настроение. В “Тракиец” всяко дете се чувства като в рая на Нептун, защото комплексът разполага с външен басейн с обособена детска зона през топлите месеци и с вътрешен басейн през зимата, отново със зона за най-малките плувци.  

Друго голямо предимство на детския рожден ден в комплекс “Тракиец” е, че празникът е изцяло независим от метеорологичните условия, защото и при най-малкия намек, че времето може да се развали, рожденият ден бързо може да бъде преместен на закрито – във вътрешния детски кът.

деца на басейн

Комплекс “Тракиец” e перфектното място за организиране както на рожден ден за малки деца, така и са по-големи момичета и момчета. Всяка една възраст ще намери нещо интересно, с което да се забавлява истински на това бутиково място. 

Партито в комплекс “Тракиец” може да започне от сутринта и да завърши вечерта, включвайки от всичко по малко. Така рожденият ден ще се превърне в мини ваканция за малчуганите.

От изброените дотук предимства на 4-звездния комплекс “Тракиец” може да се възползват и всички родители, защото разходките с кон, уроците по езда и басейна също са на тяхно разположение. 

В зависимост от предпочитанията на детето и родителите екипът на комплекс “Тракиец” ще подготви специално меню, аниматори, музика с детски диджей и всякакви други изненади… А за да се случи това, е нужно да се направи запитване на +359 889 087 887 или на marketing@trakiec-bg.com.

Виж повече