SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Зона за релакс

Отпускащо начало и заслужен финал на всяка почивка
leaves

Това е място, на което оставяте грижите и проблемите пред вратата, а на излизане не ги намирате повече там. Уютна атмосфера, релаксиращи и възстановяващи процедури и специално отношение са сигурна предпоставка за нови положителни емоции.

Релакс зоната в комплекса разполага с:

  • Външно джакузи с гледка към конете: за 6 човека и температура на водата 36
  • Вътрешно джакузи: за 4 човека и температура на водата 36
  • Финландска сауна за 6-8 човека, температура 90℃
  • Инфрачервена сауна за 6-8 човека, температура 55℃
  • Парна баня за 6-8 човека, температура 50℃

* Гостите на хотела използват релакс центъра безплатно.

Месечни клубни карти

Карта VIP

(5 тренировки по езда 25 мин., ползване на фитнес, релакс зона – парна баня, сауна, джакузи, тенис на маса, външен басейн в сезон)

250 лв.

Карта VIP GOLD

(5 тренировки по езда 45 мин., ползване на фитнес, релакс зона – парна баня, сауна, джакузи, тенис на маса, външен басейн в сезон)

315 лв.

Карта FAMILY

(карта за семейство с едно дете, вкл. Ползване на фитнес, релакс зона – парна баня, сауна, джакузи, тенис на маса, външен или вътрешен басейн за родителите и 5 тренировки по езда 25 мин. и ползване на басейн за детето)
*за всяко следващо дете се доплаща по 120 лв.

350 лв.

Джакузи

Оказва благоприятен ефект върху тялото и има здравословни ползи за организма. Джакузито се използва за лекуване на болка, увеличаване на подвижността и подобряване на общото физическо състояние. Помага при проблеми със съня. След няколкоминутен престой в топла вана кръвоносните съдове се разширяват, което води до моментално спадане на кръвното налягане. Комбинацията от масаж с топла вода и усещането за „плаваемост” отпуска тялото и съзнанието, намалява мускулната треска, освобождава от напрежение и заздравява организма. Почивка в джакузи е идеалният завършек на тежък работен ден. Комбинацията от дискретното осветление и усещането за пълен релакс в бълбукащата вода помага да се отпусне както тялото, така и ума.

Парна баня

Струята нагрята пара под налягане е идеален начин за прочистване на тялото от вредните вещества. Парната баня излъчва топлина около 45°С при влажност на въздуха, близка до 100%, което от своя страна създава идеални условия за регенерация и има противовъзпалително, хидратиращо и болкоуспокояващо действие. Допълнителни положителни емоции създава аромата на бор, лавандула или мента във въздуха. Тихата и нежна музика създава допълнително усещане за комфорт и релакс.

Сауна

Доказано е, че редовното ползване на сауна повишава имунитета и може да предотврати разболяването при хора, които имат начални симптоми на настинка или грип. Друг благотворен ефект е детоксикация, при която се ускоряват химичните процеси в организма и се постига изчистване от токсините, които влияят негативно върху целия организъм. Доказано е, че пръските вода върху силно загрятите камъни водят до образуването на много отрицателни йони във въздуха, които подобряват дишането, повишават съдържанието на кислород в кръвта, стимулират сърдечно съдовата система, премахват главоболието и стреса и подобряват способността за концентрация. В допълнение топлината на сауната помага на тялото да се освободи от млечната киселина, която се формира по време на тренировки и затова сауната се препоръчва след кратка почивка след тренировки. 

Гостите на комплекс “Тракиец” могат да се отпуснат във финландската сауна, която използва суха топлина, за да повиши температурата на въздуха в помещението до около 90°C, вследствие на което тялото на посетителя се изпотява, или в инфрачервената сауна, която използва топлинни лампи за излъчване на инфрачервена светлина, която след това прониква в тялото, осигурявайки дълбоко изпотяване на тъканите. По този начин те загряват директно тялото, а въздуха в помещението достига около 55°C. 

Външен басейн

Плували ли сте в басейн, заобиколен от езеро? В комплекс “Тракиец” може да го направите. От три от страните той прелива в езеро, като зоната е декорирана с камъни и множество фонтани. А през тъмната част на денонощието тази част се допълва от различни цветове около водните ивици, които придават спокойствие на всички, избрали комплекса за разходка през седмицата или съботно-неделно забавление. Спокойствието на гостите е осигурено с уникална технология за пречистване на басейна чрез йонизация и електрофореза.

* зона с джакузи
* зона с детски басейн
* температура: около 23-28℃
* размер: 8 м/ 20 м

* дълбочина: от 130 см до 180 см
* дълбочина детски басейн: 50 см
* Басейнът се ползва безплатно за гости на хотела.
* Може да се ползва от външни посетители.Работно време от 10:00-20:00 часа.

Вътрешен акватоничен басейн

Водата в този басейн е пречистена чрез специалната система за натурално пречистване AQUASCENIC чрез три метода – хидролиза, йонизация и солна електролиза, за да се избегне употребата на хлор и други съпътстващи химикали. В басейна може да поплувате в коридора с дължина 15 метра, а след това да се отдадете на релакс в различните зони за масаж на тялото – за цяло тяло, за бедра, за гръб, за врат. За заслужен финал на почивката препоръчваме релакс зоната с прекрасна гледка към конете.


* зона с джакузи
* зона с детски басейн
* различни масажни зони
* температура: около 32-34℃
* размер: 8 м/ 15 м
* дълбочина: от 130 см
* дълбочина детски басейн: 50 см
* Басейнът се ползва безплатно за гости на хотела.
* Може да се ползва от външни посетители.

Делнични дниПочивни дни
Басейн, релакс зона и фитнес
25 лв.32 лв.
Дете до 2 годинибезплатно
Деца от 2 до 12 години15 лв.
Шатра Романтика за двама80 лв.

* Лятно работно време от 10:00 до 20:00 ч.
* Зимно работно време от 09:00 до 19:00 ч.
* Цената включва използването на шезлонг и чадър.
* Цените са за съответната процедура/услуга на човек.
* Цената на шатрата е за двама.
* Телефон за резервации: +032 39 30 32, и +359 889 087 887

to-topto-top