SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Ваканция, съчетана с два празника

Толкова много приятни емоции те очакват в комплекс “Тракиец” – специални програми по случай 3-ти март и Тодоровден, Релакс зона, масажи, красива природа, вкусна храна. Ела в “Тракиец”, нямаме търпение да създаваме спомени заедно!

ВИЖ ПОВЕЧЕ
тодоров ден и трети март

Зимна ваканция

Зимата е най-подходящият сезон за пълноценна, уютна и релаксираща почивка близо до природата и далеч от шума на големия град. Разгледай специалното ни зимно предложение за незабравима зимна ваканция в сърцето на Тракия.

Свети Валентин

Търсиш ли по-специално отбелязване на празника на любовта и виното тази година? Разгледай нашето предложение за романтично бягство по случай Свети Валентин!

ВИЖ ПОВЕЧЕ
зимно предложение

Зимно предложение

Подарете на семейството си различно и много уютно изживяване в сърцето на Тракия. В бутиковата обстановка на комплекс “Тракиец” ще ви очакват незабравими спомени за малки и големи.

Подаръчен ваучер

Искаш да направиш незабравим подарък? Зарадвай любим човек с невероятно преживяване! Езда, природа, релакс… имаме всичко, от което се нуждае човек, за една пълноценна почивка. Всичко това осигуряваме с подаръчния ваучер за комплекс „Тракиец”. Направи изненада, която ще се запомни!

Попълни данните във формата по-долу, за да изготвим твоя подаръчен ваучер.
Можеш да избереш от следните опции:

 • Определи на каква стойност ще е ваучерът и получателят сам ще избере какви услуги да ползва.
 • Избери конкретни услуги и нашият екип ще се свърже с теб, за да обсъдите възможните варианти и стойност на ваучера.

  Кой подарява ваучера?


   

   

  Информация за ваучера:

  to-topto-top