SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Детски кът

Детски кът

Родителите могат спокойно да се насладят на вкусни специалитети, докато децата им се забавляват в детския кът. Площадката е разположена в непосредствена близост до ресторанта и е оборудвана с катерушки за деца от всякаква възраст.

kids_1

Външен детски кът

Знаем тайната на идеалната семейна почивка: място за игри за малките ни гости в близост до място за релакс за техните родители.

Първата детска площадка се намира в непосредствена близост до градината на ресторанта и външния басейн. Площадката е оборудвана с катерушки за деца за всякаква възраст.

Втората детска площадка е разположена в зелените площи с беседките и предлага на децата пързалка, люлка гнездо, пясъчник и въжено съоръжение за катерене.

Вътрешен детски кът

Арчи и приятели” е вътрешният детски кът, който се намира в близост до ресторанта и е оборудван с лабиринт и различни интересни за децата ролеви игри.
Всеки малчуган до 10 години е добре дошъл в “Арчи и приятели”. Децата под 3 години влизат с придружител.

Малките палавници може да се забавляват в “Арчи и приятели” под грижата на аниматор от 18:00 ч. до 22:00 ч. в дните от понеделник до петък. През събота и неделя работното време е от 11:00 ч. до 23:00 ч.

Цената на почасовото забавление е 4 лв. за 30 мин. и 6 лв. за 1 час. Отчитането на престоя на детето става на половин час с толеранс от 10 мин.
За гостите на комплекса първият час при първото влизане е безплатно. Всеки следващ час и посещение се заплащат по стандартните цени.

to-topto-top