Мечтаните моменти на блаженство в компанията на любимите хора предстоят. Но дали не пропускате нещо, ако искате те да са по-различни и запомнящи се тази година? Щом искате празнуването на празниците тази година да е по-вдъхновяващо… Ето и пет съвета от нас как да го постигнете.

Почивка извън дома
Първото и най-важно нещо е възможността да обърнете внимание на себе си – изключително трудно постижима цел, когато си останете вкъщи. Чистене, пазаруване, готвене, подредба на маса – приятно, но и затормозяващо, когато е непосредствено след работните дни. Вие заслужавате време за отдих и размисъл, за да започнете новата година заредени с положителни емоции.
Прочетете книгата, която не можете да довършите вече няколко месеца или пък гледайте отново любимия си филм. Не забравяйте, че за да бъдете пълноценни за останалите, трябва първо… да се погрижите за себе си.
След като го направите, можете да отделите време, за да поговорите спокойно с приятел, партньор или да почетете книжка на детето си – неща, за които често не ви стига времето. Почивката със семейството на различно място ще ви сплоти, а времето прекарано с тях… не е ли всъщност това магията на празниците?  

Семейство заедно сред природата

Най-добрият подарък
Спомените, които ще създадете в тези празнични дни извън дома, са най-хубавият подарък, който можете да дадете на семейството и близките си и ще ви карат да се усмихвате през цялата година. Тяхната споделеност е тази, която носи стойност.
Спомени на маса? Не… Как да ги направим по-различни? Ездата например е един добър вариант да се позабавлявате и посмеете с близки или приятели. Гарантираме ви, че ще имате много интересни истории за разказване след това. Комплекс „Тракиец“ е чудесно място, независимо дали ще се качите за първи път на кон или вече имате завидни умения. Ако все още се чудите, можете да разберете повече за ползите от ездата.

Чао, ангажименти до печката!
Напълно достатъчно е, че цяла година се грижите за работните и домакинските си задължения. Затворете работната си поща и не си помисляйте за готвене и чистене поне за няколко дни. Забравете за ангажиментите си. В комплекс „Тракиец“ ще се погрижим за празничните трапези вместо вас, за да отпуснете всичките си сетива.

Похапване, но без гузна съвест
Топли хлебчета, коледни сладки, руска салата на корем, месце и винце, разбира се… Списъкът от празничното меню е дълъг! Но вкусната храна обикновено води до гузна съвест, а срещата с кантара не е никак приятна.
Можете да избегнете това, ако отделите малко време за спорт. Ако сте избрали за празниците комплекс “Тракиец”, не е необходимо да излизате и да ходите до залата, а само да отскочите до басейна, където да поплувате. Фитнесът също е на няколко метра разстояние. Така ще си спестите изтощителните диети след срещата с реалността, защото ще сте взели мерки съвсем навреме. 

Жена плува в закрития басейн на комплекс „Тракиец"

Кипи празнична атмосфера…
В комплекс “Тракиец” ви очаква атрактивна Коледна програма и организирана разходка в конната база. В святата нощ сме подготвили традиционна празнична вечеря със селекция от постни ястия. Уютната обстановка и СПА центърът винаги са готови да ви посрещнат с топъл басейн, релакс център, фитнес център, парна баня, сауна, джакузи. Можете да се възползвате и от безплатен интернет и паркинг. 

Ако решите да посрещнем Нова година заедно, бъдете готови за фантастична празнична вечеря и новогодишна програма с участието на Даниела Пирянкова. На следващия ден ще можете спокойно да се наспите и да се възползвате от късно освобождаване, брънч и организирана разходка в конната база.  

Няма лошо да получите малко подаръци и преди Коледа, нали? Ето един от нас: при резервацията за коледните и новогодишните празници получавате 10% отстъпка. Ето и нашите оферти: https://trakiec-bg.com/special-offers/#christmas

Виж повече