Ползата от това да подариш ваучер, свободата, която даваш на получателя да определи кога и какво да ползва. Почивката, която никой не би отказал или върнал с думите “Вече имам такова” или “Не обичам такива неща”.

Съществува ли перфектният подарък?!

Вече си подарил всичко, което може да се хареса на твоя човек. Рожденият му ден отново наближава… Искаш да не се повтаряш, но пак да го изненадаш приятно. Как може да стане това? Напълно си блокирал. Помагайте с идеи, моля?

Помощ от приятел: 🎁 подаръчен ваучер! 🎁

Звучи повече от добре, но не си 100% сигурен, че това е най-добрата идея. Приятелят ти обаче изобразява седем основателни причини, които напълно те убеждават, че подаръчният ваучер е най-перфектният подарък за половинката ти:

1. Преживяване
Да не трупаш вещи, а преживявания, които с времето се превръщат в стоплящи душата спомени. Не ли това онази философия за живот, която ни прави истински удовлетворени от краткото ни пребиваване в този свят, който днес се прекланя пред материалното?!

2. Универсалност
Едно е да избираш подарък за жена, друго за мъж, трето – за дете. Трябва да се съобразиш и с възрастта, личните предпочитания… Изобщо голяма главоблъсканица!
С подаръчния ваучер всички тези дилеми отпадат, защото той е универсален дар за всеки пол, възраст, вкус, повод… Подарък, с който с един удар уцелваш право в десетката.

3. Споделеност
Хубавите преживявания винаги се споделят с най-близките хора, но ако се спреш на подаръчния ваучер за любимия човек до теб, тази споделеност ще бъде в буквален смисъл, защото и ти ще си част от изненадата или както се казва „С един куршум – два заека”!

4. Отношение
Смисълът на подаръка не в това дали той е евтин или скъп, а във вниманието и отношението, което демонстрираш към човека, за когото е предназначен. В това е закодиран дълбокият смисъл на подаряването като акт на благодарност или изразяването на любов и обич. 

Двама влюбени в джакузи

5. Изненада
Изненадата ще е пълна, ако подариш нещо, за което на отсрещната страна дори през ум не ѝ е минавало. Подобна изненада оставя трайна емоционална следа в сърцето и ума и се помни цял живот. Какво повече да искаш от един подарък?!

6. Полезност
С подаръчния ваучер рискът да чуеш „Вече имам това” или „Не обичам такива неща”, или „Това за какво да го ползвам?” се свежда до 0%. Подаръчният ваучер сам по себе си е гаранция, че ще бъде употребен по предназначение. 

7. Индивидуалност
Бутиков комплекс „Тракиец” предлага уникалната възможност да направиш своя подаръчен ваучер, който е съобразен не само с финансовите ти възможности, но и давам максимална свобода на получателя – сам да избере какво, как и кога да ползва.

Подаръчен ваучер

За да получиш своето специално предложение, трябва да направиш нещо просто: да изпратиш запитване през https://trakiec-bg.com/special-offers/, а екипът на „Тракиец” бързо ще се свърже с теб за уточняване на подробностите. 

Виж повече