SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ

Нека подаръчните и празничните ваучери на комплекс „Тракиец” са идея и вдъхновение, с които да превърнете всеки повод в специален и запомнящ се момент! Разгледайте и изберете – за себе си или за подарък за любим човек!

ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА

Традицията повелява на Коледа да се правят подаръци, а какъв по-прекрасен подарък от споделения момент с любимия човек, семейството или децата. Очакват ви много приятни празнични изненади и незабравимо вълшебно преживяване. Дядо Коледа също ще дойде в “Тракиец”. А вие?

НОВА ГОДИНА 2021

Казват, че както посрещнете новогодишната нощ, такава ще бъде и цялата година. За да сме сигурни, че всеки ще има щастлива 2021 година, сме подготвили празнична вечеря, томбола, музикална програма с много настроение и… още изненади, както за празника, така и за заслужените моменти на релакс след него!
До 31 октомври: ранни записвания на преференциални цени.

Подаръчен ваучер

Искаш да направиш незабравим подарък? Зарадвай любим човек с невероятно преживяване! Езда, природа, релакс… имаме всичко, от което се нуждае човек, за една пълноценна почивка. Всичко това осигуряваме с подаръчния ваучер за комплекс „Тракиец”. Направи изненада, която ще се запомни!

Попълни данните във формата по-долу, за да изготвим твоя подаръчен ваучер.
Можеш да избереш от следните опции:

  • Определи на каква стойност ще е ваучерът и получателят сам ще избере какви услуги да ползва.
  • Избери конкретни услуги и нашият екип ще се свърже с теб, за да обсъдите възможните варианти и стойност на ваучера.
Кой подарява ваучера?


 

 

Информация за ваучера:

to-topto-top