SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Великден 2020

Искаш да направиш незабравим подарък? Време за семейството в празнична обстановка за 3 или 4 нощувки и занимания за малки и големи: месене на курабийки, боядисване на яйца, разходка из конюшнята и време за отмора в релакс центъра.

ОФЕРТИ АПРИЛ

Посрещнете пролетта подобаващо: сред зеленина, простор, уютни стаи и топъл СПА център и специален масаж. Нашите прекрасни коне също тръпнат в очакване, тъй като сме подготвили и организирана разходка в конюшнята, в която ще ви срещне с тях.

ОФЕРТИ МАЙ

Добрата грижа за гостите е наша запазена марка, затова сме подготвили специални предложения за месец май, които ви дават възможност да се насладите на комфорта в комплекса през делничните дни. Разкошните ни зелени площи ви канят на разходка, а после е време да се отдадете и на заслужена почивка в СПА зоната.

Подаръчен ваучер

Искаш да направиш незабравим подарък? Зарадвай любим човек с невероятно преживяване! Езда, природа, релакс… имаме всичко, от което се нуждае човек, за една пълноценна почивка. Всичко това осигуряваме с подаръчния ваучер за комплекс Тракиец. Направи изненада, която ще се запомни!

Попълни данните във формата по-долу, за да изготвим твоя подаръчен ваучер.
Можеш да избереш от следните опции:

  • Определи на каква стойност ще е ваучерът и получателят сам ще избере какви услуги да ползва.
  • Избери конкретни услуги и нашият екип ще се свърже с теб, за да обсъдите възможните варианти и стойност на ваучера.
Кой подарява ваучера?


 

 

Информация за ваучера:

to-topto-top