“В комплекс “Тракиец” сме, не ни безпокойте!”

Всеки би казал „любов, любов и пак любов”. Да, тя е основополагаща за една връзка, но с хода на времето към нея е добре да се добавят и тези малки моменти, които дават време и пространство тя да заблести именно с тези искри, които са я възпламенили.

Това са малките моменти в ежедневието, когато слагаме на пауза дребните грижи, изчистваме от полезрението си всякакви други хора и проблеми и насреща остава само нашата половинка. Завиваме се уютно в прегръдката на безвремието и оставаме насаме, за да си припомним колко вълнуваща и вдъхновяваща може да бъде любовта.

Точно такъв момент на безвремие може да постигнем с три малки стъпки…

Влюбена двойка пие вино в джакузи навън

Часовникът на пауза

Полезно е от време на време да спираме времето, но само за ежедневните дейности и злободневни проблеми. Всяка двойка има нужда да остави всички тези неща зад гърба си поне за ден или два, за да може отново да си припомни тези първи трепетни мигове на любовта, когато всеки един от нас прави точно това – оставя всичко временно на пауза, за да се наслади на компанията на любимия човек. 

Ето защо е хубаво да си доставим този малък подарък, да избягаме с половинката на едно прекрасно и красиво място и да изпратим съобщение до всички с текст: “В комплекс “Тракиец” сме, не ни безпокойте!”.

Тук ще сме хем близо до града, хем достатъчно далече от неговия забързан ритъм. Това е мястото, на което може да се усамотим, да се потопим в уюта на бутиковата атмосфера и… в очите на нашата половинка, разбира се. 

Жена, която се учи за язди кон

Щипка нови емоции

Всеки има нужда от тях, но една влюбена двойка – в двойна доза! Новото, промяната – това са нещата, които ни карат да откриваме нови черти и непознати реакции в половинката си, но и в самите себе си. Те са този малък блясък, който ни кара да се усмихнем по нов начин, да видим партньора под друг ъгъл и да го харесаме още повече. 

Какво ново да направим тогава? И то заедно… В комплекс “Тракиец” отговорът ни посреща още със силуета на входа на сградата – езда, разбира се! За двамата, да!

Кой колкото може и иска – само разходка или урок, важното е да предизвикаме себе си да се качим на гърба на тези  красиви и мощни животни, да усетим адреналина в себе си и да нямаме търпение да споделим и да разкажем за тази емоция на половинката. Хем ново изживяване, хем споделено! 

„А помниш ли… ?”

Това са едни от най-важните моменти за всяка двойка – тези щастливи мигове, към които и двамата се връщаме с удоволствие и усмивка всеки път, щом се сетим за тях. 

Когато сме в комплекс “Тракиец” – те “дебнат” зад всеки ъгъл: разходките из обширните зелени площи, които пленяват с красотата си през всеки сезон, романтичните беседки, топлите прегръдките в джакузито или акватоничния басейн…

На самият празник Св. Валентин стаята е празнично декорирана, предвидена е романтична разходка с кон, а вечерта специална програма и вечеря за всички влюбени (подробности тук).

Релаксът, който можем да си подарим тук, е предпоставка и за релакс в мислите – за спокойствие, което ни помага да се съсредоточим само върху мига на щастие, който изпитваме в момента и човека, който е до нас. 

Така, с тези три малки, но важни стъпки, тръгвайки си от Житница, огънят в очите ни гори по-силно, а усмивките в колата и пълните със запечатани щастливи мигове в телефоните са доказателство, че най-добрият приятел на любовта е времето, което ѝ посвещаваме!

Ваучер за Св. Валентин

Виж повече