Будиш се с познатия звук от алармата, правиш си кафе, а тялото ти крещи: “Искам почивка!”. Едва първият работен ден е, а ти му казваш да мълчи и добавяш отегчено: “Нали вчера си почива, ще изчакаш още пет дни”.

Ясно е, че след почивен ден имаш нужда от… друг почивен ден! Особено, когато си изпълнил дългия списък снеотложни” занимания като: почистване, пазаруване, готвене и подреждане. И за пореден път стигаш до извода, че времето никога не стига. 

Имаме новина за теб!
И тя е, че почивният ден е за… истинска почивка. Логично, но трудно постижимо в 99% от случаите.
Зарежи всичко и си подари време за теб. Лично или дори споделено време за релакс.  Защото нито домът ти ще стане по-мръсен за един ден, нито пък ще ти дадат медал за усилията. Разликата е, че ще се чувстваш тонизиран, зареден и отпочинал. И повярвай, тогава и понеделникът няма да е толкова ужасен!
Знаем, че докато четеш тези редове на върха на езика ти са въпросите: “А вечерята кой ще направи? А пералнята кой ще пусне?”. Но още не си разбрал най-сладката част, а именно, че можеш да си подариш време за презареждане за половин ден и така да ти остане време за всички останали планове. Особено, ако живееш в близост до Пловдив 😉 

А сега накъде?
Разсъни се с любимата си топла напитка, отвори гардероба и грабни чифт спортни дрехи и бански. Очаква те ден, който ще помниш дълго. Крайната точка е комплекс “Тракиец”.

Имаш три възможности. Да си подариш време, за да влезеш в света на конете, като вземеш урок по езда. Предупреждаваме те, че е необходимо да направиш предварителна резервация, за да си сигурен, че ще имаш пълноценно време с кончетата.
След изгорените калории можеш да наградиш тялото си подобаващо с релакс. Премени се в банските си и започни да отмяташ дългия списък с приятни “задачи”: масаж, парна баня, акватоничен басейн, сауна и джакузи. А ползите от тях са толкова много, че не можем да ти кажем кое е най-доброто за теб, а само ще те предизвикаме да опиташ всичко.
Преди да се завърнеш към реалността, не пропускай да се разходиш из красивите алеи или зоната около комплекса, а на финала да се отбиеш през ресторанта, да хапнеш вкусни домашни ястия, приготвени с пресни сезонни продукти. 

Винаги си добре дошъл! Независимо дали решиш да посетиш комплекс “Тракиец” като гост с преспиване или само за няколко часа, за да се насладиш на СПА зоната, ездата и ресторанта. 

Сам ще се убедиш, че си направил правилния избор, когато се прибереш и усетиш как един единствен ден, може да те накара да се чувстваш коренно различно!

Виж повече