Резервирай почивката, която ще промени нагласата ти към спорта и грижата за теб. След нея ще имаш повече енергия и повече стимул.

И нов по-приятен начин да го постигнем! 

“Ще вляза във форма ” – колко пъти сме си го обещавали в началото на годината?

Особено мотивирани сме след обилното хапване по празниците, които сякаш никога не свършват. Посрещаме годината с ентусиазъм, но с неохота поглеждаме кантара. 

Тогава, още в първите дни, докато трае моментът на умопомрачение, дори си изкарваме карта за фитнес. Познато, нали?

Момиче, което тренира във фитнеса

Разиграва се и познатият сценарий: опитваме се да наваксваме липсата на спорт с няколко ударни посещения. Тренираме много и тренираме тежко.  Цяла седмица влачим със себе си досадна мускулна треска, която сякаш се появява, за да убие ентусиазма ни и да затвърди убеждението, че спортът не е за нас. 

Защо по-бавното е по-добре

Ясно е, че искаме бързи видими резултати, но това е възможно само с огромни лишения и тежки тренировки, които не са никак полезни за здравето ни. 

Разбира се, този резултат винаги води и до неприятния йо-йо ефект, а нашата мотивация отново се скрива… до следващата нова година. 

А има ли друг начин?

Да започнем с един любопитен факт – всъщност мускулите се оформят по време на почивка, а не докато тренираш! Подценяваме го, но той играе съществена роля, за да придобием изваяно и красиво тяло. 

Салата в Тракиец

Толкова е просто… Трайните резултати изискват: балансирана диета, движение и почивка! И трите са напълно осъществими в комплекс “Тракиец”. Тук имаме възможност да тонизираме тялото си, да укрепим мускулатурата и най-важното: да създадем приятния и полезен навик да се грижим за себе си.

Комплексът разполага с добре оборудван фитнес, но това е само началото… Също толкова важни са конната база и релакс центърът. Да, точно така – можем да влезем във форма, докато се наслаждаваме!

Фитнес програма за ценители

Утрото ни започва с вкусна и здравословна закуска, а след нея се прехвърляме в СПА зоната. Няколко дължини в басейна, а след тях отпускаме тялото с горещо преживяване: джакузи на закрито или открито, сауна или парна баня.

Басейн в Тракиец

Плуването е чудесен начин да раздвижим всеки един мускул без да рискуваме контузии. Продължаваме с джакузи, парна баня и сауна: едновремнно ни тонизират и детоксикират. Огромен плюс е, че изхвърляме всичко ненужно от организма си и… разбира се, горим калории

Черешката на тортата е масажът – отпускаме съзнанието си, кръвообращението ни се подобрява и дори тогава калориите също изчезват. 

Но това не е всичко! Време е за лежерен обяд, кратка почивка и час езда, която гори от 200 до 600 калории на час, стяга тялото и ни дава много повече: контакт с природата и с невероятни красиви създания. Не само тялото, но и духът ни е приповдигнат, а настроението и желанието за промяна вече са константа. Това се казва истинско презареждане!

Всичко е твоите ръце! 

Резервирай почивката, която ще промени нагласата ти към спорта и грижата за теб. След нея ще имаш повече енергия, повече стимул и тялото ти ще бъде готово за следващата стъпка: да създадеш навик, избирайки спорта, който ти вдъхва най-много увереност. 

Виж повече