Стара истина е, че жените са от Венера, а мъжете - от Марс. Двата пола понякога са толкова различни, че наистина все едно са от две несъвместими планети.

Женският и мъжкият мозък работят по различен начин, което се отразява върху всичко – начина, по който възприемат света; как изразяват външно мислите и емоциите си; малките неща, които им носят усещането за удовлетворение и лично щастие.  

На какви подаръци се радват жените и мъжете? Ето още една съществена разлика между двата пола!

Ако е жена, сигурно и е трудно да избере подарък за мъж, колкото и добре да го познава. Същото важи и за мъжете – те често остават неприятно изненадани от начина, по които отсрещната страна възприема подаръка им.

Какви подаръци харесват жените?

Бижута, чанти, обувки… Това са най-големите слабости на жените, затова мъжете никога няма да сбъркат, ако ги зарадват с подобен подарък. Но както знаем всички, подобни вещи жените си купуват редовно и сами, попълвайки гардероба си, който според тях никога не е достатъчно голям. 

Решението трябва да се търси някъде другаде… Жените са по-емоционалната част от човечеството, затова се радват на подаръци, които показват жест, внимание, обич, любов, изненадата. 

За тях съвършеният подарък е този, който създава преживяване, оставящо спомен за цял живот. Подарък, към който ще се връщат винаги, когато имат нужда да се почувстват като истински жени.

Най-добрите мъжки подаръци

Ако се познават хобитата и слабостите на мъжа, то лесно ще се уцели и правилния подарък за него, но както и при жените, така и при силния пол има едно голямо “но”. Мощни коли, последен модел джаджи или принадлежности за риболов – за подобни занимания мъжете не пестят парите си. 

Жените могат да похарчат огромна сума само за един чифт обувки, но и мъжете също не им отстъпват в това отношение, купувайки си за никак скромна сума фланелка на любимия футболен отбор например. Подобни покупки почти винаги остават неразбрани от отсрещния пол.  

Иначе мъжете са по-практични и логични, затова предпочитат подаръци, които ще им влязат в употреба в ежедневието. В същото време. макар че често не го показват външно, те не са по-малко романтични от жените, затова всякакъв жест на внимание и любов също ще ги спечелят. 

Съвършеният подарък и за двата пола

Но колкото и да са различни жените и мъжете, те имат и много общи неща. Една от тези пресечни точки е ваучерът за ваканция с любимия човек в „Тракиец“ – бутиков комплекс за релакс и езда. Оказва се, че всеки от двамата може да открие там нещо любимо, което на практика превръща ваучера в най-перфектния и универсален подарък. 

Това е така поради няколко важни причини… Подаръчният ваучер е изненада за половинката, но е споделено преживяване и за двамата. Ваучерът се изготвя спрямо индивидуалния вкус и предпочитания на този, на когото ще се подари, но е съобразен и с финансовите възможности на подаряващия. Ваучерът е валиден цяла една година напред от датата му на издаване. 

Но най-ценното на подаръчния ваучер е, че в него може да бъде включена разходка с кон и (или) урок по езда, които винаги са преживяване, зареждащо единствено и само с положителна енергия. Не е за изпускане и опцията за масажи, чиито разновидности в релакс зоната на комплекс “Тракиец” е голяма.

Независимо какво точно ще има отбелязано във ваучера, всички гости на 4-звездния комплекс “Тракиец” могат да се възползват безплатно от вътрешния и външен (през топлите месеци) басейн, външното и вътрешно джакузи, сауната и парната баня.  

Зелените площи с беседките, както и природата наоколо, са още една възможност за презареждане на тялото и духа. Изненадите не свършват дотук обаче. Целият район около Житница – селото, до което се намира комплекс “Тракиец”, е изпъстрено с множество археологически обекти, завещани ни от тракийското племе Одриси – идеално възможност за културен туризъм в рамките на един ден.

Така че… За да изненадаш любимия човек или приятел с незабравим подарък, може да използваш онлайн формата или да се обадиш директно на +359 889 087 887.

Виж повече