Тук дамите могат да се усамотят с половинката през деня в релакс зоната, да пояздят заедно, да се разходят, а вечерта да се позабавляват с приятелките

Пред тази дилема са поставени много жени през месец февруари, когато започват да планират къде и с кого да прекарат един от най-оптимистичните и усмихнати празници през годината – денят, в който пролетта напомня колко нежни цветя са всички дами!

Романтичният празник… Избрана с внимание изненада, красиви цветя, хубава музика, романтично място, на което любимият за пореден път предизвиква усмивката на своята половинка. Всяка жена е щастлива да има такъв незабравим ден, в който да се чувства единствена, най-ценена и обгърната с внимание. 

Изпълненият със смях празник… Приятелки, момичешки смях, наздравици, щури и забавни снимки, женски приказки, които винаги носят настроение и са изпълнени с толкова позитивен заряд. Това са моментите, които остават запечатани в сърцето на всяко момиче, което е решило да превърне празника си в зареждаща и позитивна “бомба” от женска енергия и усмивки!

Приятелки празнуват 8 март

И тук идва въпросът – кое да избере? Как да се лиши от едното за сметка на другото? В чия компания празникът ще е по-хубав?

Правилният отговор е…

В компанията на всички – както на любимия, така и на приятелките! Не е нужно да се правят компромиси, не и когато може да се съчетае всичко на едно място в комплекс “Тракиец”! Ето един чудесен план за един незабравим 8 март…

Денят в комплекса предлага различни романтични възможности на всяка двойка да отбележи празника с голяма доза хубави емоции – езда или просто разходка с кон, релакс в акватоничния басейн, усамотение в горещото джакузи или разходка из красивите алеи. Един масаж пък би бил чудесна изненада за празника за всяка дама. 

Влюбена двойка във външно джакузи

Приятелките, които се готвят за приятно изкарване по-късно, също няма да скучаят. Те могат да се насладят на същите глезотии, за да “подгреят” доброто си настроение за празника. 

Вечерта пък предлага възможност да се празнува с приятелки, така, както подобава на тази ден! Комплексът разполага с ресторант и винарна, което прави възможно отделянето на мъжката и женската компания, ако това е планирано. 

На следващия ден, всички могат да продължат с натрупването на хубави спомени, като посетят някои от интересните забележителности в региона, за които има подробна информация в блога ни

На 8 март празнуват всички нежни същества 😉 В това число и нашите в конната база. Така че, ако сте решили да празнувате в комплекс “Тракиец”, не забравяйте да вземете подарък от рецепция /овесено бонбонче за конче/ и за едни от най-грациозните и красиви кобили тук, които гарантираме, че ще се отблагодарят с нежна целувка с топла муцунка 🐴❤️

ВИЖТЕ офертата за 8 март ТУК

Виж повече