SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Масажи

Класически масаж

Класическият масаж има благоприятен ефект като премахва натрупаната умораЗасилва кръвообръщението, подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система.

50 мин./50лв.

Арома терапия

Масаж на цяло тяло с етерично натурално масло по избор с успокояващ, антисептичен и антибактериален ефект.

50 мин./55лв.

Тонизираща магия

Усетете върху себе си полезните свойства на любимата напитка – кафето. То има изключително добро антибактериално действие. С помощта на пилинга от кафе кожата става красива, нежна и гладка.

50 мин./60лв.

Кокосова наслада

Натуралният кокосов скраб не дразни кожата, дори тя да е чувствителна. След пилинга се постига приятно усещане за гладкост и мекота. Процедурата пречиства, подхранва, заглажда и изсветлява кожата.

50 мин./60лв.

Винена терапия с мед

Винотерапията избавя от стрес, оказва антицелулитно действие, освобождава от токсини, премахва умората, повишава тонуса. В допълнение медът хидратира и подмладява кожата.

50 мин./65лв.

Медена терапия

Масаж на цяло тяло с чист пчелен мед. Нормализира функцията на нервите и мускулите, хидратира и подмладява кожата, извлича токсините от тялото.

50мин./65лв.

Конски тропот

Лечебен дълбок (силов) масаж на цяло тяло за подобряване на кръвообращението и подсилване на кислородната циркулация.

50мин. /75лв.

Масажът на любящите ръце

Хавайски масаж Ломи ломи
Той е един от най-древните видове масаж. Извършва се с топли масла в ритъма на лечебна музика. Прилага се за пречистване, укрепване, лечение. Мекото, но в същото време дълбоко въздействие на този масаж, обработва кожата, мускулите, връзките, ставите. Той възстановява цялостта на психоемоционалните и физиологични процеси в организма.

50мин./75лв.

Рефлексотерапия

Точков масаж на ходила и длани. Чрез натиск или масажна стимулация върху ходилата се лекуват или намаляват заболявания на отделни органи, жлези или части на тялото. Този метод е чудесна грижа за подобряване на общото състояние на вътрешните органи и на цялото тяло. Чрез рефлексологията се стимулира способността на организма да се самолекува.

25мин./30лв.

Възстановителна терапия

Релаксиращ ритуал с етерично натурално масло с възстановителни и успокояващи действия след езда.

25мин./30лв.

Релаксиращ анти-стресов масаж

Лек отпускащ масаж с анти-стресов ефект, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата.

50мин./55лв.

Детски масаж

Масаж за деца с шоколадово масло, според тяхното желание.

15мин./15лв.

Работно време:

10:00 часа – 20:00 часа
Вашия час за масаж може да запишете на рецепция или на
тел. +032 39 30 32, +359 889 087 887

to-topto-top