Най-добрият подарък за 14 февруари - ваучер за Тракиец

Няма съмнение, че любовта е празник, който трябва да се чества ежедневно.

Но какво лошо има да използвате конкретен повод, за да си го припомните? Истината е, че понякога покрай всички грижи се забравя, че може да си подарите кратко бягство… посветено на любовта.
Тогава идва – Свети Валентин! Прострелва ви с любовните си стрели, а на вас ви остава да му се отдадете както следва: с любов и вино, припомняйки си забравените спомени и създавайки нови. Но въпросът с подаръците остава на дневен ред. Затова…

Готови ли сте за пътуване?

Спомнете си първата среща с човека до вас, онези малки пърхащи пеперуди в стомаха, породени от вълнението и очакването. Последващите усмивки, които не слизаха от лицата ви. А първата целувка? И онази зимна почивка, която прекарахте сгушени в уюта на планината…

Стана ли ви топло на душата? 

Сега си представете: да затръшнете вратата на колата и да потеглите към пълното безгрижие, където отново ще се държите за ръце, а за да бъде не само топло, но и горещо, ще имате цяла СПА зона на разположение.
Джакузито, парната баня, сауната и акватоничният басейн ще засилят емоционалното преживяване. Ще имате цялото време на света, за да бъдете един с друг, докато си почивате, говорите и обичате.
Но ако ви минава мисълта, че има риск да ви доскучае – спокойно! Избирайки комплекс “Тракиец” за подарък, избирате и място с конна база, където ще можете да създадете и нови вълнуващи спомени. Не са ли те най-важните? За да има какво да си спомняте и догодина!
Дали ще изберете разходка на кон или час по езда – оставяме на вас. Но все пак е хубаво да припомним, че е добре да ги запазите докато правите резервация, тъй като конете в “Тракиец” не страдат от липса на внимание и много хора обичат да прекарват време с тях!
Не сме забравили, че вдъхновяващите истории имат нужда и глътка вино, което да погали небцето, за да бъде празникът още по-запомнящ се – не отлагайте да опитате винените изкушения в ресторанта – независимо дали сте фенове на Свети Валентин или Трифон Зарезан…
Знаем, че любовта не може да се обясни. Не е и нужно. Това обаче не пречи да я отпразнувате съзнателно – подарете си време един за друг, един с друг.  

Обадете се или ни пишете, за да станем част от вашия празник на любовта!  Вижте офертата за 14 февруари ТУК.

Виж повече