Ела в „Тракиец“- комплекс за релакс и езда, за да разбереш къде се крие тайната на перфектната ваканция.

Това правило важи с пълна сила за всичко в живота – важно е качеството, а не количеството. Знаем го по принцип, но как да го приложим на практика с предстоящата ваканция? Ето свежа и интересна идея, идеална за летния сезон. 

Обикновено си представяме лятната почивка като двуседмично излежаване на плажа, но всъщност и тялото, и умът имат нужда от разнообразие, за да се “презаредят”. Затова една дори по-кратка ваканция може да постигне тази цел, стига да е наситена с хубави емоции и преживявания. 

Вместо да разказваме за почивката с краткото изречение “лежах на плажа”, може да го заменим с излежавах се до басейна, яздих кон, карах колело, гледах кино под звездите, правих си пикник в гората, стрелях с лък и т.н.”, ако изборът ни се е спрял на комплекс Тракиец”. 

семейство на разходка в Комплекс Тракиец

На слънце. Ако искаме да събираме витамин Д по естествен начин, може да пояздим или да си направим разходка с кон на манежа. Красивите зелени площи на комплекса също имат голяма притегателна сила за всеки, който иска да си направи пикник или просто да прочете хубава книга на слънце. Децата обожават да играят на тревата, а тук в комплекс “Тракиец” такъв не липсва!

На сянка. Еко пътеката, която е непосредствено до комплекса изкушава с възможността за разходка под хладната сянка на дърветата. Поляните с ароматни билки също са идеално място за пикник и бягство от жегата. 

Във водата. Летните горещини не са по вкуса на всеки, но комплекс “Тракиец” предлага многобройни варианти за прохладни забавление и релакс. Външният басейн с чадъри и шатри и разхлаждаща вода са любимо място на гостите през топлите месеци.

Възможностите са много и подходящи за малки и големи – тук всеки член от семейството може да намери нещо интересно, с което да се забавлява. И най-хубавото е, че възможностите за развлечение са толкова много, че презареждането на батериите е гарантирано! 

открит басейн комплекс Тракиец

Така завръщането към града и ангажиментите се случва с напълно отпочинало тяло и освежен ум, независимо колко дълга е била почивката. Нейната емоционална наситеност всъщност е тази, която кара усмивката ни да се задържи на лицето дълго, след като ваканцията приключи. 

Затова, ако имаме нужда от истинско презареждане, дори и да не разполагаме с много дни отпуск, можем да изненадаме и себе си, и семейството, като направим резервация на телефон +359 889 087 887 или онлайн

Бил Мъри казва:Колкото по-отпуснат си, толкова по-добре се справяш с делата си. В работата, в отношенията си с приятелите, с враговете и със самите себе си.“ Значи за доброто на всички, е нужна отпуска. Мястото вече го уточнихме! 😀

 

Виж повече