Бъди различен тази година! Подари на нежната си половинка нещо с по-голяма давност от една седмица, например - безкрай! Да, толкова траят хубавите спомени - до живот.

Опашката от хора е чак до ъгъла, но и ти си достойна част от нея. Все пак е Денят на жената и това, което всеки себеуважаващ се мъж трябва да направи за своята половинка е да ѝ купи цвете. Е, разбира се, това не трябва да се разбира буквално, защото, ако се появиш пред нея с едно цвете, най-много да те удостои и тя с един, но поглед… на неразбиране, на питане, което дори и неизказано крещи “Ти шегуваш ли се?”

Младо момиче с цвете

Букетът трябва да е голям – по възможност по-голям от всички, които тя е видяла през деня на улицата в ръцете на другите жени. Усилията си заслужават, все пак ще я зарадваш. Но нека се сетим за финала на тази история – съдбата на букета обикновено завършва в ъгъла на стаята и като стори в Инстаграм. След седмица – в кофата. Ако разпознаваш себе си и предишния 8 март в тези редове…

Бъди различен тази година! Подари на нежната си половинка нещо с по-голяма давност от една седмица, например – безкрай! Да, толкова траят хубавите спомени – до живот. 

И ако веднага си се сетил да резервираш някой луксозен хотел, то не бързай. Хотели с красив интериор има навсякъде. Въпросът е – какво повече да добавиш от обичайното и това, което тя очаква? 

Добави мигове на безвремие… Звучи много философско, но всъщност можеш да го постигнеш със съвсем лесни екстри като масаж, топла лежанка, до която стои ароматно кафе, бълбукащи ласки на джакузи или акватоничен басейн. С две думи – изтънчена хидротерапия. 

Щипка адреналин… това именно са моментите, които правят един ден по-различен, по-вълнуващ и запомнящ се. Добави към романтичните СПА моменти и урок по езда например. Представи си как след много години с вече посивели коси ще гледате снимките от този ден и ще се смеете на тези първи опити на сближаване с това грациозно животно – конят.  

Добре, ние ти дадохме две предложения. Третото оставяме да измислиш сам, защото никой друг не познава половинката ти толкова добре, колкото самият ти. Само не залагай на шампанско, шоколад и плодове, защото всички тези глезотии ще ви чакат в специално подготвената за празника стая. Налага се да бъдеш по-креативен 😉Не пропускай да резервираш още сега, защото до 8 март остава още съвсем малко време и местат се изчерпват бързо! Виж цялата оферта ТУК.

Виж повече