Иска ни се да се раздвижим, да излезем на въздух, но как да го съчетаем с работата?

Започнаха отново работните дни, в които пишем мейли по пижами, говорим с клиенти от хола или правим конферентни разговори от кухнята. Но понеже ни се случва за втори път, вече не е толкова шокиращо, както в началото. 

Вече знаем плюсовете и минусите на всичко – на кой от всички столове у дома ни е най-комфортно, кой диван и коя възглавница предразполагат към най-удобна поза с лаптоп и т.н. Със сигурност си припомняме приятното чувство да не пътуваме часове в трафика и да може да си вземем душ в обедната почивка например. Но миговете на блаженство се изчерпват сравнително бързо…

Две, три, четири седмици у дома и лека по лека започва да ни омръзва да обитаваме едно и също пространство, пък било то нашият уютен и хубав дом. Иска ни се да се раздвижим, да излезем на въздух, но как да го съчетаем с работата?

Като преместим офиса си в комплекс “Тракиец”…

Това е възможно, с новите пакети “Home office”, които позволяват да разнообразим малко домашната атмосфера с бутикова такава и да се поглезим с 4-звездно обслужване. Така друг ще мисли за нашия комфорт, а ние – само за работните задачи – вдъхновени, отпочинали и заредени!

Най-важното – условия за работа – няма да ни липсват, защото в комплекса може безплатно да ползваме интернет, принтер и скенер. Няма да се налага да готвим и да мислим кога да напазаруваме, а ще се радваме на безплатен рум сървиз – всичко, което сме си избрали ще можем да получим в стаята, докато работим. 

Работни срещи, десетки мейли, разговори по телефона – често главата ни “пуши” още преди обяд. Затова, когато сме “home office” от комплекс Тракиец съвсем спокойно може да се опитаме да оставим цялото това напрежение зад гърба ни и в обедната почивка да поплуваме в басейна, да се отпуснем в горещото джакузи или да пречистим тялото и ума със сауна или парна баня. След това остатъкът от работния процес няма как да не е по-лек и приятен!

“Home office” не означава залежаване

Не и когато сме в комплекс “Тракиец”! Тук веднага след затварянето на лаптопа може да раздвижим всеки мускул на тялото с езда, защото конната база в комплекса предлага възможност на всеки да поязди или да вземе своя пръв урок, ако това е нещо ново за него. Излишно е да се споменава колко разтоварващо действа срещата с конете – това е най-доброто антистрес хапче. 

Можем да завършим фазата на релакс с масаж, за който получаваме 10% отстъпка при закупуване на всеки един от “Home office” пакетите.

А за да започва денят ни също тонизирано и с енергия, може да се възползваме от фитнес залата или красивите зелени площи с алеи за разходка, които да напълнят с красиви гледки очите и душата. След това умът ще се отблагодари като работи много по-концентрирано. 

Работа със семейството – изпитанието на съвременния “home office”

Обичаме да сме със семейството в свободното си време, но през последните месеци установихме, че това не е съвсем така, когато се налага да работим. Всеки търси внимание, иска да каже нещо или съвсем невинното “само да попита”, но десетки пъти на ден… 🤯 И концентрацията някак си изчезва в миг…

В комплекс “Тракиец”може да се радваме на уединение, защото получаваме като комплимент към семейния пакет, втора стая, в която да протече спокойно работният ден. След края му вече с удоволствие може заедно да се насладим на семейни занимания: езда, басейн или разходки. 

И разбира се, не е необходимо да прегреем и напрежението да ни дойде в повече, за да решим да преместим офиса за ден, два или седмица в комплекс “Тракиец”. Можем да се обадим още сега на телефон +359 889 087 887, за да получим повече информация за пакетите, и да се потопим в една вдъхновяваща и зареждаща атмосфера, в която работата е удоволствие!

Виж повече