Живели едно време принц и принцеса. Един ден принцът предложил на принцесата да сключат брак и те живели щастливо и спокойно… докато не дошъл моментът да планират сватбата си.

Кратък наръчник за „оцеляване“ при подготовка на сватба
Еуфорията от предложението за брак е преминала, а на нейно място се появява предсватбената треска. Но колкото красива и приятна да изглежда, тя може да е коварна, защото има риск да погълне цялото ви време и ресурси. Затова най-важното е да не забравяте, че това е вашият ден, а не на гостите.
Не искаме да ви разочароваме, но трябва да ви припомним, че в класическите приказки целият двор помага за сватбата, а в модерните – принцът и принцесата трябва да се справят с всичко сами. Още в началото си изяснете какъв тип сватба искате – пищна или бутикова? Защото и двете си имат свой собствен чар, но в тези редове ще намерите по – подходящи съвети за организиране и избор на място за втория вариант.
Затова сме ви подготвили три важни стъпки, с които да започнете, а когато ги изпълните, ще планирате и осъществите успешно всичко останало – вълшебната и приказна сватба, за която сте мечтали. Ето и някои от плюсовете на сватбата в по-тесен кръг.

По-малко разходи и стрес
Защото е достатъчно стресиращо да сложиш край на ергенския живот…

Повече време за важните неща
Хубаво е и да имате време да се забавлявате, а няма да е лошо дори да седнете за миг и да опитате от менюто, което избирахте с месеци.

Можете да обърнете внимание на всички гости
И дори ще избегнете конфузните ситуации, когато се чудите кой е този човек и какво прави на сватбата ви.
След тези три важни стъпки, е нужно да определите точния брой на гостите. Когато имате списъка, решете кога искате да бъде тържеството –  изберете дата, но бъдете нащрек, защото повечето сватби се провеждат в събота. 

Хитър ход е да изберете неделна сватба,  защото ще имате голямо предимство, когато трябва да наемете диджей, фотограф и гримьор… а също и при избора на място, особено ако искате да прекарате най-щастливия си ден сред различна и уютна обстановка.
И така – вече имате концепция, дата и пръстен (и то какъв!) – време е да изберете мястото за вашата приказка. То не трябва да е твърде далеч от града, за да могат гостите да се организират и да пристигнат навреме.
Останалото зависи от вашето въображение и това дали предпочитате изнесена церемония или такава на закрито. Имайте предвид, че сватбата навън крие рискове и винаги сте зависими от метеорологичните условия.
В плана за сватбата трябва да предвидите и настаняването на гостите. А ако думите бутикова, неделна сватба сред уюта на природатаотговарят на вашите представи, то тогава имаме добри новини! Екипът на комплекс “Тракиец” с огромна радост ще ви приюти и в най-щастливия ви ден.
Ще  имате възможност и да си кажете заветното “да” по време на изнесен ритуал в красивите зелени площи около комплекса, а после да продължите тържеството в ресторанта.
Тук изразът “принцът на бял кон” наистина може да стане реалност – всеки кон от конната база ще се радва да участва в това романтично начинание.  Освен това ще имате на свое разположение и ресторант, прекрасен СПА център и леглова база подходяща за настаняване на 40 до 80 души.

Не се колебайте, ако имате въпроси за детайлите, а се свържете с нас!  

Виж повече