Децата са нашата най-голяма радост, затова е наша мисия да превърнем празника им в незабравимо преживяване. Освен това знаем, че подаръците не са единствената причина да чакат рождения си ден, а по-скоро специалното и изобилно внимание, което усещат тогава.

Има и нещо изключително чисто в това, как те с гордост и радост очакват този ден, за да се почувстват пораснали… Понякога ни се иска да им кажем да спрат за малко, защото един ден ще се събудят и вече ще са големи, но си спомняме, че ние сме изпитвали същите емоции.

Затова искаме и празненството да отговаря на техните очаквания – да бъде интересно, забавно и запомнящо се.

И започваме отдалеч да се подготвяме, като мислим различни варианти: 

  1. У дома –  уютно е, но няма достатъчно пространство за игра, а трябва да помислим и за храната, и заниманията на малчуганите. 
  2. В детски център – възможно е, но някои деца бързо губят интерес, а ние, възрастните няма какво да правим, освен да чакаме игрите да секнат.
  3. Или пък имаме и друг избор… И то какъв – комплекс  “Тракиец”.

Това е място сред чистия въздух, съвсем близо до Пловдив, където има просторни зелени поляни, външен басейн (кое дете не си мечтае за парти около басейна?), детски център, кончета, както и аниматор, който ще се грижи за доброто им настроение, а ние…

Имаме цяла неделя пред нас! Можем да пием кафе, докато се радваме приятна компания, да събираме тен на някой шезлонг или пък да откраднем време, за да разпуснем в релакс зоната, докато децата играят, пръскат се с вода и щуреят наоколо, а за по-порасналите може да се организира и час по езда. Звучи като низ от невероятни спомени, нали?

А като допълнение – да видим и радостта (а и умората след несекващите игри) в очите на детето си след прекарания ден там, е най-големият подарък, за който можем да мечтаем. 

За да се сбъдне това, е необходимо само да се обадим в комплекса, за да изберем свободна дата, организираме и резервираме рождения ден на нашето съкровище. А понеже така и така ще сме там…. имаме прекрасен повод да опознаем комплекса, в който може да планираме следващата си ваканция.

Виж повече