Мери Елън Чейс е казала: „Коледа не е дата. Това е състояние на ума“.

Хайде, затворете очи и поемете дълбоко дъх. Сега си представете идеалната почивка за Коледа и Нова година. Как изглежда тя? Първото нещо, което изникне в съзнанието ви, е верният отговор на този въпрос. 

Представяте ли си суматоха, съпроводена с пищна украса и десетки постни ястия, които после ще дояждате цяла седмица? Или може би предпочитате да се отдадете на време за себе си и семейството си далеч от хаоса на градската среда? Да се насладите на празнична семейна ваканция без ангажименти и размисли “после кой ще го почисти това” или “как ще изядем всичката тази храна”.   

През последните години много семейства избират по-практичната опция – да отидат семейно на хотел за празниците и да получат наистина първокласен комфорт и спомени за един незабравим празник. 

Но за да се случи той, те трябва внимателно да изберат хотела, които има възможностите да създаде неповторими спомени за празника. Препоръчително е той да предлага и много допълнителни услуги, които да допринесат за уникалността на празничния престой, който да се превърне в една истинска семейна ваканция, включваща всички задължителни елементи.

В комплекс “Тракиец” ще получите всичко това, дори и много повече. За коледните празници екипът на бутиковия комплекс, намиращ се до село Житница, което пък е само на 30 минути път с кола от Пловдив, ще посрещне семейството ви с традиционна вечеря за Бъдни вечер, включваща 7 постни ястия, коледна вечеря и изненади за празника като семейни игри и забавления. 

Предложението на “Тракиец” – бутиков комплекс за релакс и езда, за посрещане на Новата 2023-та година също не е за изпускане. За гостите, които ще се спрат именно на тази оферта, комплекс “Тракиец” е подготвил бляскава новогодишна вечеря с програма, в която дейно участие ще вземат Игор и Иван – двама млади, но вече наложили се актьори и певци, които, където и да отидат, правят истинско шоу.

Но изненадите не свършват дотук… За 1 януари – Васильовден или Сурва, ресторантът на комплекса, умело ръководен от главния готвач Христо Тенев, ще подготви празничен брънч (късна закуска или ранен обяд), в който ще има за всеки вкус по много. 

Независимо дали ще изберете да посрещнете Коледа или Нова година в “Тракиец”, ще получите всички неизменни компоненти, съставящи всеки по-кратък престой или по-дълга ваканция в бутиковия комплекс, а именно:

Вътрешен акватоничен басейн, в който има обособена детска зона, както и такива за воден масаж на цялото тяло, бедрата, гърба и  врат. Освен с винаги приятно топлата вода, която варира между  32 и 34℃, закритият басейн на комплекс “Тракиец” може да се похвали с още едно голяма предимство: супер модерната йонизираща система за пречистване на водата, която я дезинфекцира по изцяло революционен начин, гарантирайки безопасното ѝ ползване за здравето, но без да използва хлор, който дразни очите и кожата и може да предизвика алергии, особено при децата.

Посетителите на комплекс “Тракиец” може да се насладят и на минутите на отмора в двете големи джакузита – вътрешно и външно с изгледа към манежа. На разположение и релакс зоната, в която има загряващи лежанки, сауна, баня. Всички тези малки удоволствие, както и ползването на фитнес залата, са напълно безплатни за всички гости, отседнали в комплекс “Тракиец”. 

Екопътеката и големите зелените площи с беседки на комплекс “Тракиец” са перфектна възможност за разходка и/или спорт на открито по всяко време на деня и годината. Климатът в село Житница е такъв, че малко са дните в годината, в които е мъгливо и толкова студено, че да не може да се прекарат няколко минути навън.

Но това, което прави комплекс “Тракиец” наистина различно и специално място, са конете. Комплексът разполага с голяма конюшня, в която всеки може да се разходи, да разгледа, да погали благородните коне от различни породи, да им даде лакомства… Желаещите и смелчаците може да направят и следващата крачка в опознаването на красивия свят на конете – да се разхода с кон (за децата се предлага разходка с пони) и/или да вземат своя първи урок по езда под зоркия погледа на опитен професионален треньори. 

Конна база “Тракиец” разполага с централен манеж с трибуни, на който се провеждат турнирите от богатия спортен календар на комплекса, манеж за загрявка на коне и състезатели и закрит манеж, позволяващ да се тренира без значение от външните метеорологични условия.  

Но дори човек да не се престрашиш да се качи върху кон, достатъчно е удоволствието да изпиеш сутрешното си кафе, гледайки как другите тренират на манежа, и как човек и кон се сливат в невероятна симбиоза от елегантност и грация, сила и дързост. Подобно преживяване трудно може да бъде изпитано на друго място, в което по уникален начин да е съчетано в едно – конна база с хотелска част, ресторант и зона за релакс. Точно това е “Тракиец” – бутиков комплекс за релакс и езда! 

Всички подробности относно нашите специални празнични оферти ще откриете тук:

КОЛЕДЕН ПАКЕТ https://bit.ly/3M3Sxwk

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТhttps://bit.ly/3Cv8Qzu

За да бъдете част от магическото посрещане на зимните празници в бутиков комплекс за релакс и езда “Тракиец”, направете резервация още сега на телефон +359 889 087 887 или онлайн, защото местата свършват бързо!

Виж повече