В днешно време хората рядко имат възможността да се откъснат от ежедневието и наистина да си починат подобаващо в някое приказно кътче, далеч от шума на града.

Затова е важно, когато този шанс се появи, пътуването и престоят наистина да си заслужават и да са на необходимото ниво – това не само оставя прекрасни впечатления от мястото, но кара гостите да се върнат отново.  

Поради тази причина модерният пътуващ човек стават все по-взискателен, дори и капризен към това, което намира зад вратата на хотелската стая. И понеже това е едно от първите неща, с които той се сблъсква по време на своята ваканция, в повечето случаи то определя тона на почивка му и играе основна роля в изграждането на впечатленията, с които ще си тръгне от хотела. 

След посрещането на рецепцията, хотелската стая е вторият важен критерии, по които гостите оценяват нивото на обслужване. Ако на рецепция персоналът може да покаже приветливо посрещане, вежливост, услужливост, комуникативност и усмивки, то със стаята демонстрира други важни ценности: топло посрещане, лично отношение, внимание към всеки детайл… 

Ето няколко златни правила, които могат да спечелят симпатиите на всеки посетител:

Усещането, което всеки, пристъпил прага на хотелската стая, трябва да има е, че той е първият нейн посетител. Сякаш никой друг не е влизал там преди. Това би накарало всеки гост да се почувства специален, като знаменитост или ВИП персона. Това означава, че помещението трябва да е спретнато, подредено и най-важното – чисто.

Да, именно липсата на хигиена статистически е най-често срещаното оплакване след престой в хотел или къща за гости. И, разбира се, че е така – липсата на чистота не е нещо, което може да се скрие от посетителите – напротив обичайно я забелязват веднага и най-често именно тя е причината за провала на ваканцията им. Задължително е хотелската стая да блести от чистота!

Има и няколко неща, които са се утвърдили като необходимост във всяка хотелска стая, и всички гости очакват задължително да ги открият зад вратата ѝ. Например удобно легло с поне 4 възглавници за сън, чист комплект хавлии, комплект за хигиена (сапун, шампоан, душ-гел, клечки за уши, шапка за душ, чехли за еднократна употреба), сешоар, телевизор, бърз и достъпен интернет.

Ние от “Тракиец” – бутиков хотел за релакс и езда, спазваме стриктно тези златни правила, но за нас те не са достатъчни, за да спечелим симпатиите на гостите, завинаги оставайки в спомените им. 

За целия екип на комплекс “Тракиец” е важно да покажем лично отношение към всеки гост, той наистина да се почувства специален или като вкъщи. Затова в стаите ни имат няколко дребни, но важни допълнения, които имат за цел да превърнат хотелска стая в уютен и комфортен дом. 

Понеже ние вярваме, че една ябълка на ден ще ни поддържа здрави и във форма, всички наши гости намират в стаите си свежи ябълки като комплимент от нас.

За жените, които боядисват косата си, винаги оставяме в банята хавлия, която е специално за боядисана коса. 

И разбира се, следвайки всички изисквания, и най-вече заради комфорта на дамите, сме предвидили второ, мобилно огледало в банята, което им позволява да се гримират по-прецизно и да оформят прическата си и на тила.

Не забравяме да се погрижим и за настроението на най-малките – в стаите ни винаги ги очаква детски минибар, пълен с любимите лакомства, както и козметичен комплект за деца. Семействата, избрали да отседнат в един от апартаментите в комплекс “Тракиец”, ще открият малък детски кът с интересни и забавни играчки за малчуганите.  

Домашните любимци също са добре дошли в комплекс “Тракиец”, разположен до село Житница, което пък е само на 30 минути път с кола от Пловдив. Когато знаем, че ще посрещне и този важен член от всяко семейство, винаги в стаята оставяме подложка и купичка за вода. 

Ако държиш всеки елемент от един уикенд, романтична ваканция или семейна почивка да бъде на максимално високи ниво и търсиш специално отношение и усещане за топлина и уют по време на целия си престой, то не се колебай да се свържеш с “Тракиец” – бутиков комплекс за релакс и езда, на +359 889 087 887 или онлайн ТУК. 

Виж повече