Замисляли ли сте се какво казва вашият подарък за Св. Валентин? Може би… “Сетих се, на днешната дата така се прави, не пропуснах”. А какво говори жестът, който правите без повод, след празника?

 

Замисляли ли сте се какво казва вашият подарък за Св. Валентин?

Може би… “Сетих се, на днешната дата така се прави, не пропуснах”.

А какво говори жестът, който правите без повод, след празника?

Нямам нужда от специален ден, за да искам да бъда с теб и да искам да ти го покажа!”.

Предлагаме ви да допълните това послание с още поне хиляда думи, повод за които ще ви дадем ние. Трябва ви само малко предвидено време за релакс и този ваучер – останалото ще намерите тук. Всяко едно местенце в комплекс “Тракиец” крие повод за усмивка и споделяне на поне сто красиви думи, които ви гарантираме, че са много по-ценен и запомнящ се подарък, от който и да е материален такъв.

Уютна стая с панорамна тераса – идеалното място за усамотение, на което да забравите за града, работата, шумните улици и да се вслушате внимателно в тишината помежду ви, която да ви напомни, че можете да се разбирате и без думи…

Акватоничният басейн е мястото, където дори тялото успява да забрави какво е умора и стрес, а ако случайно е останала някаква следа от тях, то тя бива заличена веднага след посещението на джакузито, парната баня, сауната и зоната за релакс с гледка към конете. Няма по-подходящо място за споделяне на най-топлите думи, за които никога не остава време в забързаното ежедневие. Няма нужда да бъдат казвани по телефона или писани на съобщение. Те са най-истински, когато са изречени в очите, а техен свидетел остава само водата, която ще пази мълчаливо вашата тайна.

След като тялото е релаксирало, е време за пълно отпускане на всички сетива в зоната за масаж, било той ароматен, меден или лечебен. Тук е идеалното място да помечтаете заедно, да изградите от думи бъдещи планове, към които да се стремите и съвместните усилия и емоции да ви свързват още по-силно. Подобен план за действие най-добре се обсъжда на по чаша вино във винарната или ресторанта, където по време на наздравицата погледите се срещат и времето сякаш спира. Това е най-сладкото опиянение и то няма нищо общо с ароматната напитка в чашата, а с бушуващата емоция, породена от близостта на любимия човек.

Не забравяйте да поиграете и на тенис на маса, защото смехът и игривите закачки ще ви припомнят колко много енергия може да черпите от усмивката на своята половинка и колко ценно е да се почувствате отново като деца – безгрижни и истински.

Време е за посланието, което искате половинката да запечата завинаги в спомените и сърцето си. Нека отидем на манежа, защото „конят е поезия в движение”. Това е мястото, на което независимо дали ще пояздите или само ще гледате, ще си припомните колко безмълвни можем да бъдем в присъствието на такова изящество. Движенията на коня излъчват сила, очите му говорят сякаш виждате вътре в неговата душа… Този език на тялото не ви ли връща в първите мигове на вашите срещи, когато погледите означаваха повече, отколкото думите? Нека това е посланието и на вашата любов: истинската движеща сила и искра във връзката да бъдат емоцията и споделените моменти, а думите да са само юздите, които ги насочват към бъдещето, където ви очакват още хиляди красиви мигове.

Ще се радваме част от тях отново да споделите с нас тук!

Виж повече