Даваме ти  идея за алтернативна лятна ваканция, с която ще се
почувстваш на 101% отпочинал и зареден с достатъчно енергия.

Лятото е сезонът на отпуските, като традицията повелява задължително да се отиде на море или планина. А защо не и двете, стига да можеш финансово да си го позволиш! Как ще оползотвориш отпуската е въпрос на избор и личен вкус, но с всяка изминала година става все по-голяма групата от хора, която се дразнят на голямата навалица в морските курорти или крайната изолираност в планината, търсейки нещо друго, което да е съчетание само от положителни предимства на първите две. Идеалната почивка, която е в златната среда!

Алтернативната лятна почивка не трябва да се случва в хотел на първа линия на морето в известен и препълнен курорт, но трябва да предлага всички екстри за пълноценен релакс. Бутиковият комплекс “Тракиец” дава това усещане за бягство от големия град, но съчетано с луксозна обстановка и перфектно обслужване.

Не трябва да липсват и малките глезотии, които те карат да се почувстваш наистина в заслужена ваканция, която за повечето от нас се случва веднъж в годината. Комплекс “Тракиец” разполага с вътрешен акватоничен басейн, външен басейн и детски басейн.

Към това спа удоволствие може да добавиш и релакс зоната, включваща джакузи, парна баня и сауна. Ако искаш да се “размажеш” от удоволствие, на разположение са и различните видове масаж.

Да лежиш цял ден на плажа, да забравиш за всички наложени забрани и да прекалиш с консумацията на храна и алкохол – само допреди няколко години това беше мечтата на средностатистическия българин.

Днес добре образованият потребител, с успешна кариера и със средни и по-високи финансови възможности очаква друго от почивката си. Здравословно хранене и възможност за ежедневен спорт – гаранция за възобновяване на енергийния баланс на организма и за постигане на добра кондиция.

В комплекс “Тракиец” ще може да се изпотиш здраво във фитнес залата, но ще получиш и уникалната възможност да вземеш своя първи урок по езда. Ездата има множество безспорни предимства за опорно-двигателния апарат на човешкото тяло, а безценното общуване с коня ще възстанови прекъсната връзка с природата и ще те направи заклет фен на тези благородни и красиви животни.

Децата са най-голямото богатство в живота, но ако си родител, ще искаш да отделиш малко време за себе си и за човека до теб. В “Тракиец” са помислили и за това, подсигурявайки детски кът за всички малки и по-големи палавници както и специални уроци по езда.

Културният туризъм и природните забележителности  са още една алтернатива, която задължително трябва да присъства в добре балансираната лятна ваканция.

Ако си почитател на подобен тип активности, отсядайки в  “Тракиец” няма да ти е скучно. Стига да искаш, всеки ден ще може да посещаваш по няколко близки едно до друго интересни места, които ще те пренасят в различни времена и епохи.

И при цялото това разнообразие, ако изпитваш носталгия по блясъка и суетата на големия град, то древният и красив Пловдив те очаква само на 30 минути път с кола, предлагайки всички постижения и изкушения на модерната цивилизация.

Виж повече