Година след година много мъже натрупват горчив опит в посока – какво НЕ харесва една жена… Ако и ти си част от тази статистика, то прочети следващите редове.Когато наближи март месец, започва трескаво прехвърляне през спомените какви бяха подаръците за деня на жената през последните години.

Година след година много мъже натрупват горчив опит в посока – какво НЕ харесва една жена… Ако и ти си част от тази статистика, то прочети следващите редове.

Когато наближи март месец, започва трескаво прехвърляне през спомените какви бяха подаръците за деня на жената през последните години. Ето и изводите:

  • Не трябва да си повтаряш подаръците, защото тя помни, и то добре до степен, че дори може да ти ги цитира по години.
  • Желателно е да не са дрехи, защото има риск да не уцелиш размера: ако е по-малък, ще се почувства наедряла, ако пък е по-голям, значи ти я смяташ за такава. И двата варианта не носят усмивката и благодарността, която чакаш.
  • Бижута – чудесна идея, ако тя няма такива, но коя жена няма? Ако само ще допълваш нейната колекция трябва да си наясно с всички стилове и нюанси на цветовете, защото “едното е в по-меката гама” или “другото е твърде ежедневно или грубо за официален тоалет”.

Тогава кой е най-добрият подарък? Кое ще я накара да се усмихне?

Отговорът се крие в ежедневните реплики, които си разменяте, но понякога не им обръщаш внимание: “Цял ден седя на бюрото, схваната съм!”, “Изнервих се в работата, ще си взема горещ душ да се отпусна.”, “Ще изляза с приятелки да пием по чаша вино, за да се разсея малко.”

Ако успяваш да четеш между редовете…

Ще разбереш, че жената до теб има нужда от нещо много важно – релакс. И то – заслужен релакс. Но не просто от 5-минутен масаж, не просто да я отмениш и да сготвиш или да пуснеш пералня. Тя има нужда да бъде поглезена разточително, напоително и неограничено. Към този разкош добави и вино и може да си осигуриш усмивката ѝ не само за 8 март, но и за целия месец!

Идеята вече е налице.

Сега е ред и на плана за действие, а той е в 5 прости стъпки:

  • Доведи я в бутиков комплекс “Тракиец”. Ваучерът можеш да вземеш бързо и лесно от тук.
  • Напомни ѝ да си вземе бански, за да може да поплувате във вътрешния басейн и да релаксирате в джакузито, парната баня или сауната.
  • Наслади се на благата и усмивка след някой от масажите, които се предлагат: арома терапия, медена терапия, антистрес терапия, дълбок силов масаж, възстановителна терапия, антицелулитен масаж, рефлексотерапия, Хавайски Ломи-Ломи масаж.
  • Забравете за работа, задачи и напрежение по най-приятния начин – яздейки. Ако пък не се престрашите, поне се насладете на най-грациозните и красиви животни – конете. Вгледайте се в очите им и си припомнете колко много можем да кажем само с поглед.
  • Един истински релакс включва наслада за всички сетива, затова може да завършите вечерта в ресторанта на по чаша вино.

След като се върнете у дома не е необходимо да питате дали подаръкът ѝ е харесал. Тя вече направи следваща резервация. Дали пък сега не е твой ред за релакс? Пожелаваме ти го!

Виж повече