SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Семейни забавления

 

Забавления за цялото семейство

Всеки член на семейството може да има различни предпочитания за това как да прекара почивката: на открито, на закрито, по-активно или усамотено и на спокойствие. Комплекс “Тракиец” предлага по нещо за всеки, което да направи престоя интересен и незабравим.

велосипедист

Велоразходка

дърво с маса и пейки пиктограма

Пикник сред
природата

кон

Активности с коне

лък и стрела

Стрелба с лък

въртележка а кончета

Детска анимация

пуканки

Семейно кино
под звездите

Велоразходка

През топлите месеци може да наемете велосипед от комплекса, както за възрастни, така и за деца. С него може да се насладите на красивата природа наоколо и близката екопътека – зелен рай, изпълнен с тишина, спокойствие и красиви гледки. Това е идеалният начин да почивате активно – чрез движение, но и чрез пълна наслада за сетивата.

Пикник сред природата

Може да го организирате както на зелените площи на комплекса, с красива гледка към басейна, беседките и манежа, така и в гората, където да се радвате на усамотението, плътната сянка на дърветата и завладяващия аромат на треви и билки. Направете си една по-различна закуска или обяд, която да ви отърси от забързания ритъм на града и да ви потопи в спокойствието на природата.

picnic-1

Активности с коне

И малки, и големи, обичат да контактуват с тези добри и красиви животни. В комплекс “Тракиец” има възможност всеки да ги опознае по различен начин, а защо не и всички семейно да бъдат въвлечени в едно приключение с коне?

 

Урок по езда

Всеки може да вземе урок в конната база към комплекса – деца, възрастни, начинаещи и напреднали. Треньорите обясняват стъпка по стъпка тънкостите на ездата. При хубаво време на разположение има два външни манежа, а закритият манеж позволява тази активност да се извършва целогодишно.

Разходка с кон

Можете да опознаете конете и да се качите на гърба им за първа среща с тях само под вид на разходка на манежа. Това може да стане както с кон, така и с пони. Един чудесен преход, ако имате желание за езда, но искате да опознаете тези животни и да им се доверите напълно, преди да предприемете следващата крачка.

Семейна игра

В играта “Приятели на конете” може да оформите различни отбори с други семейства и да изпробвате вашия състезателен дух в забавна игра, свързана с оседлаване и водене на коня през различни препятствия. Печели този отбор, който пръв финишира и успее да премине бариерите върху коня, под ръководството на своя капитан.

strelba-s-lyk-1.jpg

Стрелба с лък

Едно чудесно предизвикателство за всеки, който обича да постига целите си. За възрастните има на разположение лък, стрели и мишени, а за децата над 6 години – същия комплект, но със стрели с вакуумен връх за стрелба на по-малко разстояние. Така цялото семейство може да участва в забавно състезание помежду си.

Детска анимация

За децата в комплекс “Тракиец” винаги е толкова интересно! Танци и песни, приложни изкуства, забавни игри навън, оригами, занимателни игри, оцветяване на картинки, създаване на тематични картички и сувенири, боядисване и рисуване и още куп забавни моменти очакват малките гости. Емоциите не спират дотук, защото забавни моменти очакват децата и в конюшните, където могат да разходят кончетата, да ги чешат, решат или да им направят прическа.

*За повече информация относно дните, в който има организирана анимация, може да питате на рецепция

Семейно кино под звездите

Гледането на хубав семеен филм е любим момент на малки и големи, но той може да се превърне в прекрасен спомен, ако може да се осъществи на открито под звездите! Комплексът предлага всичко необходимо за семейна прожекция, която да направи от една обикновена вечер – незабравимо кино преживяване!

*През студените месеци семейното кино се провежда на закрито, може да попитате на рецепция за дни и часове на провеждане.

 

За да бъде почивката максимално комфортна за цялото семейство, изберете най-подходящите стаи, спрямо желанията и потребностите на всеки:

СТАИ И ЦЕНИ

Ако имате въпроси, свързани с предлаганите активност, или с настаняването и условията в комплекса, не секолебайте да ни пишете или да ни се обадите:

КОНТАКТИ
to-topto-top